Hoe het werkt

online kunst aanschaffen

Kan ik het werk niet eerst bekijken?

Het aanschaffen van een werk is niet zomaar iets. Het bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte waarin u het werk wil ophangen. Om die reden adviseren wij u ook om geen overhaaste beslissingen te maken. Wanneer u meerdere werken ziet die aan uw wensen voldoen kunt u een gratis account aanmaken en alle werken opslaan onder favorieten. Op deze manier kunt u alle werken nogmaals bekijken op een later tijdstip. Twijfelt u nog steeds? Neem contact met ons op voor een afspraak zodat u langs kunt komen om uw selectie te bekijken.

Bij ieder kunstwerk vindt u een prijs. Dit is het bedrag waarvoor u het kunstwerk online kunt kopen. Deze prijs is lager dan die van vergelijkbare werken bij traditionele galerieën en kunstuitlenen. Dit prijsverschil is mogelijk doordat Kunstaanbieding.nl grootschalig en rechtstreeks inkoopt. Daarnaast wordt online verkoop gestimuleerd, om te zorgen voor voldoende doorstroom in de collectie. Vaak is de prijs extra aantrekkelijk, omdat het werk eerder is verhuurd. Prijswijzigingen en fouten zijn voorbehouden

In Nederland is verzending gratis buiten Nederland in overleg.

De Kunst-consultant neemt hierover contact met u op, meestal zal het werk binnen twee weken bij u in huis zijn. Soms zelfs al de volgende dag.

Betalen bij KUNSTAANBIEDING.NL is altijd veilig; via creditcard (Visa, MasterCard en American Express) voer je je creditcardgegevens via de beveiligde SSL-procedure veilig in.

We zorgen samen met de creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
Voor bestellingen binnen Nederland kun je ook veilig betalen via iDEAL. Vanuit België betaal je veilig via Maestro. Zo handel je direct tijdens het bestelproces de betaling af met je eigen bank in je vertrouwde online betaalomgeving.

We kunnen bij u langskomen met een paar keuzes zo kunt u thuis bekijken welk werk het mooist staat. Bel of mail voor een afspraak.

Het perfecte kunstwerk voor uw woning vinden was nog nooit zo eenvoudig. Maak online een voorselectie van uw favoriete kunstwerken en kies een datum om deze thuis te bezichtigen. De art consultant neemt uw geselecteerde kunstwerken mee zodat u de juiste keuze kunt maken.

Mijn Favorieten maakt het mogelijk om uw favoriete kunstwerken vrijblijvend te bewaren, te delen en te reserveren voor bezichtiging. Om te reserveren of een afspraak te maken met één van onze art consultants kunt u mailen naar info@kunstaanbieding.nl of bellen naar 06 – 8127563.