[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-116rb’] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jgns8uym’ admin_preview_bg=”]

Betaalbare kunst

[/av_textblock] [av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jgns8ztg’ admin_preview_bg=”] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jgns8eox’ admin_preview_bg=”] Kunst is er in vele verschillende soorten, maten en prijzen. Er bestaat voor iedereen wel een kunstwerk waar dat een gelukkig gevoel oproept en dat men mooi vindt. Het is ons doel om iedereen te laten genieten van schitterende kuns,t zonder daar extreem veel voor te hoeven betalen. Onze betaalbare kunst zou niet misstaan in een galerie maar wordt aangeboden voor zeer schappelijke prijzen.

Sfeerbepalende betaalbare kunst

De sfeer in de werk- of woonomgeving is bepalend voor het functioneren van een persoon. Een mooi schilderij kan de sfeer en vibe van een ruimte totaal veranderen en bepalen. Met een goede sfeer op het werk of thuis, ga je zelf ook beter in je vel zitten. Ook kun je met kunstwerken een boodschap overbrengen op bijvoorbeeld een klant die op bezoek komt. Een kunstwerk verteld vaak meer dan duizend woorden.

Onze betaalbare kunst wordt gemaakt door ervaren en opkomende schilders. Daarnaast zijn al onze werken authentiek. Een mooi schilderij hoeft bovendien helemaal niet duur te zijn. Wij bieden meerdere kunstwerken aan in een lage prijsklasse.

Onze betaalbare kunst

Onze betaalbare kunst collectie is zeer uitgebreid en divers. Voor iedere smaak en ruimte is er daardoor wel een mooi werk te vinden. Al onze schilderijen komen van Nederlandse kunstenaars, bekend en onbekend. Daarnaast worden al onze betaalbare schilderijen geleverd met een lijst of zijn ze opgespannen. Doordat wij op grote schaal inkopen en de kosten laag houden, kunnen wij kunstwerken veel goedkoper aanbieden dan andere galerieën en websites. U kunt bij ons al een uniek schilderij kopen vanaf €50. Bovendien is de verzending van alle kunstwerken binnen Nederland gratis.
[/av_textblock] [/av_one_full]