Corneille schilderijen

Veel van onze kunstenaars zijn opkomende kunstenaars, maar wij verkopen ook schilderijen van gevestigde namen. Zo hebben wij meerdere Corneille schilderijen in onze collectie. De schilderijen van deze in België geboren Nederlander zijn erg populair.

Over Corneille

Corneille is een zeer bekende kunstenaar in Nederland en medeoprichter van de CoBra groep. Hij liet zich sterk inspireren door de kunstwerken van Picasso. Corneille is geboren in Luik als kind van twee Nederlandse ouders na zijn jeugd in Luik verhuist Corneille naar Amsterdam en al snel door naar Parijs. In Amsterdam studeerde hij eerst aan kunstacademie en in 1940 hield hij zijn eerste expositie in Groningen. Maar tijdens zijn tijd in Parijs maakt Corneille de meeste van zijn kunstwerken.

Corneille leefde een erg teruggetrokken bestaan waardoor er zelden bezoek mocht komen in zijn atelier in Parijs. In zijn kleurrijke kunstwerken staan vaak vrouwen, vogels, bloemen en katten centraal en maakt hij veelvuldig gebruik van kleur. Corneille ontving tijdens zijn leven de onderscheiding van Commandeur in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Hij overleed op 5 september 2010 en is begraven op dezelfde begraafplaats als Vincent van Gogh.

Corneille schilderijen kopen?

De schilderijen van Corneille zijn erg geliefd onder kunstliefhebbers. Veel van deze mensen zouden dan ook graag een werk van Corneille aan de muur hebben hangen. Via onze website is het mogelijk om Corneille schilderijen te kopen voor lage prijzen. Al de werken zijn authentiek en in goede staat. Wij verkopen Corneille schilderijen in diverse prijsklassen. Wij kunnen de prijzen voor deze schilderijen laag houden doordat wij grootschalig en rechtstreeks inkopen. Zo wordt het voor iedereen mogelijk om een echte Corneille in huis te halen.

Een schilderij is in eerste instantie een erg persoonlijke aankoop. Smaken verschillen en niet iedereen vindt hetzelfde schilderij mooi of juist niet. Een schilderij kan erg veel vertellen over uw persoon of de situatie waarin u zich bevindt. Daarnaast is een Corneille schilderij een prima belegging. De werken van Corneille zullen hoogstwaarschijnlijk alleen nog maar duurder worden. Dit komt omdat het aanbod steeds kleiner wordt, en de vraag stijgt.

Ingelijst

Alle kunstwerken van Corneille zijn hoogwaardig ingelijst en de kunstwerken zijn van uitmuntende kwaliteit en behouden dus ook altijd hun kleur. Wilt u het kunstwerk op een andere manier ingelijst hebben? Wij hebben onze eigen lijstenmakerij en kunnen dit dus voor u regelen. Alle kunstwerken zijn klaar om opgehangen te worden.

Bezorging van uw Corneille kunstwerk

Wij bezorgen uw kunstwerk wanneer het u uitkomt, ook als dat in het weekend of avonduren is. Uw kunstwerk is 100% verzekerd tijdens het transport en bevalt het kunstwerk toch niet? Dan kunt u uw kunstwerk direct weer mee terug geven aan de bezorger. Wij maken uw investering dan natuurlijk direct weer terug naar u over. De bezorging van uw kunstwerk is geheel gratis. Kunt u moeilijk kiezen tussen enkele kunstwerken? Reserveer ze allemaal en wij nemen alle kunstwerken mee tijdens de bezorging.