Jan Cremer schilderijen

Op kunstaanbieding.nl vindt u alle nog beschikbare kunstwerken van Jan Cremer die wij in de verkoop hebben. De kunstwerken van Jan Cremer zijn een mooie toevoeging aan uw interieur en voorzien van een satijn zilveren lijst met een zuurvrij frans passe-partout.

Over Jan Cremer

Jan Cremer is een bekende Nederlandse kunstenaar en schrijver. Jan Cremer studeerde aan het conservatorium in Budapest en volgde de kunstopleiding academie in Den Haag. Jan Cremer werd beroemd door zijn boek “Ik Jan Cremer” en zijn kleurrijke kunstwerken. Veel van zijn bekende kunstwerken kunt u onderaan deze pagina terug vinden en kopen. Hij liet zich inspireren door zijn reizen door Europa. Op veel kunstwerken vindt u bekende Italiaanse en Nederlandse landschappen terug. De kunstwerken van Cremer geven veel diepte en stralen rust en een vakantiegevoel uit. Dankzij zijn enorme talent werd hij op 30 november 2000 benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw, een enorme eer en waardering van zijn werk.

Jan Cremer zeefdruk

Op kunstaanbieding.nl koop je de mooiste en bekendste zeefdrukken van Jan Cremer. Een zeefdruk is een doordruk techniek waarbij er door middel van een fijn stuk gaas en een zeefdrukraam een zeefdruk gemaakt wordt van het kunstwerk. Deze techniek wordt gebruikt om kunstwerken van bekende kunstwerken te dupliceren, in dit geval van de kunstenaar Jan Cremer. Zeefdrukken wordt in een beperkte oplage gedaan en hand gesigneerd door de kunstenaar. Deze werken zijn dus tijdens het leven van de kunstenaar gemaakt in opdracht.

Jan Cremer kunst kopen?

Alle kunstwerken van Jan Cremer worden bij ons verkocht met een certificaat van echtheid. De kunstwerken zijn hoogwaardig ingelijst door een professionele lijstenmakerij. Alle kunstwerken zijn genummerd en door Jan Cremer met de hand gesigneerd. Vindt u het moeilijk om het juiste kunstwerk van Jan Cremer uit te zoeken? Maak dan een afspraak en kom lang bij ons in de galerie om alle kunstwerken van Jan Cremer te bekijken. Alle kunstwerken zijn klaar om opgehangen te worden.

Jan Cremer bekende kunstwerken

De bekendste kunstwerken van Jan Cremer zijn de kunstwerken met de Nederlandse tulpen en de landschap kunstwerken. Hierin worden veelal primaire kleuren gebruikt met grote bewegingen. Van de tulpen serie en landschap series komen er zelden nog nieuwe op de markt. De kunstwerken op deze pagina zijn dan ook de allerlaatste kunstwerken die wij van Jan Cremer in onze collectie hebben. Bij alle kunstwerken krijgt u een certificaat van echtheid. Zoals bij alle online aankopen kunt u de kunstwerken binnen 30 dagen zonder reden terugbrengen.

Bezorging van uw Jan Cremer kunstwerk

Wij bezorgen uw kunstwerk wanneer het u uitkomt, ook als dat in het weekend of avonduren is. Uw kunstwerk is 100% verzekerd tijdens het transport en bevalt het kunstwerk toch niet? Dan kunt u uw kunstwerk direct weer mee terug geven aan de bezorger. Wij maken uw geld dan direct weer terug naar u over. De bezorging van uw kunstwerk is geheel gratis.