Kunstaanbieding winkel groot

Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Mail ons!

Bij ieder kunstwerk vindt u een prijs. Dit is het bedrag waarvoor u het kunstwerk online kunt kopen. Deze prijs is lager dan die van vergelijkbare werken bij traditionele galerieën en kunstuitlenen. Dit prijsverschil is mogelijk doordat Kunstaanbieding.nl grootschalig en rechtstreeks inkoopt. Daarnaast wordt online verkoop gestimuleerd, om te zorgen voor voldoende doorstroom in de collectie. Vaak is de prijs extra aantrekkelijk, omdat het werk eerder is verhuurd. Prijswijzigingen en fouten zijn voorbehouden

In Nederland is verzending gratis buiten Nederland in overleg.

De Kunst-consultant neemt hierover contact met u op, meestal zal het werk binnen twee weken bij u in huis zijn. Soms zelfs al de volgende dag.

Betalen bij KUNSTAANBIEDING.NL is altijd veilig; via creditcard (Visa, MasterCard en American Express) voer je je creditcardgegevens via de beveiligde SSL-procedure veilig in.

We zorgen samen met de creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
Voor bestellingen binnen Nederland kun je ook veilig betalen via iDEAL. Vanuit België betaal je veilig via Maestro. Zo handel je direct tijdens het bestelproces de betaling af met je eigen bank in je vertrouwde online betaalomgeving.

We kunnen bij u langskomen met een paar keuzes zo kunt u thuis bekijken welk werk het mooist staat. Bel of mail voor een afspraak.

Het perfecte kunstwerk voor uw woning vinden was nog nooit zo eenvoudig. Maak online een voorselectie van uw favoriete kunstwerken en kies een datum om deze thuis te bezichtigen. De art consultant neemt uw geselecteerde kunstwerken mee zodat u de juiste keuze kunt maken.

Mijn Favorieten maakt het mogelijk om uw favoriete kunstwerken vrijblijvend te bewaren, te delen en te reserveren voor bezichtiging. Om te reserveren of een afspraak te maken met één van onze art consultants kunt u mailen naar info@kunstaanbieding.nl of bellen naar 06 – 8127563.

Contactgegevens

Kunstaanbieding.nl

E-mailadres: info@kunstaanbieding.nl

U kunt ons rechtstreeks bereiken via onderstaand telefoonnummer.
Tel: 06 81275630

BTW-indentificatienummer: NL206584805B01
ING: NL51 INGB 0006 4879 17
KvK nummer: 61311014

Algemene voorwaarden

Locatie

Kunstaanbieding.nl houdt de prijzen graag laag, om die reden heeft kunstaanbieding.nl geen vaste locatie. Maar omdat wij graag iedereen de kans willen geven om de kunstwerken eerst te zien komen we graag bij u langs met een selectie.

Maak online een voorselectie van uw favoriete kunstwerken en kies een datum om deze thuis te bezichtigen. De art consultant neemt uw geselecteerde kunstwerken mee zodat u de juiste keuze kunt maken.

Komt u liever alle kunstwerken bekijken? Bel 06-81275630 of mail naar info@kunstaanbieding.nl en maak een afspraak om langs te komen in ons magazijn in Amsterdam.

Stuur ons een email

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht