Wij houden van kunst! Wie niet?

 

Ons verhaal

In 2010 zijn wij gestart als galerie in t’ Gooi waar wij een prachtige galerie hebben gehad. Maar in de galerie was maar ruimte voor enkele tientallen kunstwerken, dat moet en kan anders dachten wij. De kunstwereld is klaar voor een groot online kunstplatform waar er een bredere keuze is aan kunst en waar we een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent.

Met dubbele gevoelens hebben wij onze galerie gesloten om online verder te gaan, en met groots succes! Doordat de kosten van de galerie wegvielen konden wij onze marges verbeteren en een platform maken waarbij wij scherpe transparante tarieven kunnen bieden.

Ondertussen zijn wij, met trots, een volwaardig en gewaardeerd (door onze klanten) online kunst platform.
In onze kunstcollectie tref je tegenwoordig enkele van de beste kunstwerken van bekende maar ook opkomende Nederlandse kunstenaars. Alle kunstwerken zijn stuk voor stuk perfect ingelijst of opgespannen.
Wij blijven ons dagelijks inzetten voor een zo goed mogelijk werkend platform en nog heel veel meer tevreden kunstliefhebbers. Ben je al klant bij ons? Dank! Nog niet? Dan hopen we je binnenkort te mogen verblijden met een kunstwerk.

Waarom kunst kopen bij kunstaanbieding?

Je bekijkt en bestelt wanneer het je uitkomt.
Je kunt alle tijd nemen om zorgvuldig je keuze te maken.
 Niet goed altijd geld terug. Jij blij? Wij blij!
 Zeer aantrekkelijke en betaalbare prijzen voor echte schilderijen.
Verzending in Nederland, buiten Nederland in overleg.
 Elke dag nieuwe schilderijen in ons assortiment.
 Gebruik kunnen maken van een kunst cadeaubon als uniek cadeau.