Over ons

Op KUNSTAANBIEDING.NL worden mooie authentieke kunstwerken verkocht tegen zeer lage prijzen. In onze kunstcollectie treft u enkele van de beste werken van de bekende en opkomende Nederlandse kunstenaars. Alle kunstwerken zijn stuk voor stuk perfect ingelijst of opgespannen. Onze collectie biedt een grote keuzemogelijkheid, qua stijl, omvang en prijs. Deze prijs is lager dan die van vergelijkbare werken bij traditionele galerieën en kunstuitlenen. Dit prijsverschil is mogelijk doordat Kunstaanbieding.nl grootschalig en rechtstreeks inkoopt. Daarnaast wordt online verkoop gestimuleerd, om te zorgen voor voldoende doorstroom in de collectie.

  • U kijkt en bestelt wanneer het u uit komt.
  • U kunt alle tijd nemen om zorgvuldig uw keuze te maken.
  • Zeer aantrekkelijke en betaalbare prijzen voor echte schilderijen.
  • Gratis verzending in Nederland, buiten Nederland in overleg.
  • Elke maand nieuwe schilderijen in ons assortiment.
  • Gebruik kunnen maken van een kunst cadeaubon als uniek cadeau.

Aankoop van kunst is niet alleen heel leuk en persoonlijk, maar ook nog eens duurzaam en onderscheidend. Kunst zegt iets over u als persoon en over de gedachtes van de kunstenaar. Bovendien is het een geweldige belegging, in de 1e plaats omdat u er dagelijks van kunt genieten, maar bovendien kunnen de werken aangeboden op kunstaanbieding.nl ook nog eens in waarde stijgen.
Vragen? Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen voor meer informatie over onder meer de kunstcollectie, prijzen en bezorging. Of neem contact op met 06-81275630

Contactgegevens:

U kunt ons rechtstreeks bereiken via onderstaande telefoonnummer en email adres.
E-mailadres: info@kunstaanbieding.nl
Tel: 06 81275630

BTW-indentificatienummer: NL206584805B01
Bankrekening nummer: NL51 INGB 0006 4879 17
KvK nummer: 61311014