EENVOUDIG ZOEKEN

Op onze site treft u een overzichtelijk en ruim aanbod van onze werken. Van jong tot oud, gerenommeerde tot opkomend, bij ons treft u alle soorten kunst aan. Heeft u iets moois gevonden? Maak een account aan en sla het werk op tussen uw favorieten.

BESTELLEN EN VEILIG BETALEN

Bestellen op onze site kan ook zonder account. Onze site ondersteund meerdere beveiligde betalingssystemen zoals IDeal en betalingen met creditcard.

NIET GOED GELD TERUG

Al onze kunstwerken kunnen door ons worden bezorgd, wanneer het u uitkomt. Mocht het kunstwerk toch niet aan welke verwachting dan ook voldoen. Geen probleem, niet goed geld terug. U kunt dit direct aangeven bij bezorging of binnen 14 dagen.

ONLINE KUNST AANSCHAFFEN

Kan ik het kunstwerk eerst komen bekijken? U kunt het kunstwerk eerst bij ons in de galerie in Amsterdam in het echt komen bekijken. Wanneer u meerdere werken ziet die aan uw wensen voldoen kunt u een gratis account aanmaken en alle werken opslaan onder favorieten. Op deze manier kunt u alle kunstwerken nogmaals bekijken op een later tijdstip. Uw uiteindelijke selectie kunt u aan ons doorgeven. Deze kunt u dan bij ons in de galerie komen bekijken.

Bij ieder kunstwerk vindt u een prijs. Dit is het bedrag waarvoor u het kunstwerk online kunt kopen. Deze prijs is lager dan die van vergelijkbare werken bij traditionele galerieën en kunstuitlenen. Dit prijsverschil is mogelijk doordat Kunstaanbieding.nl grootschalig en rechtstreeks inkoopt. Daarnaast wordt online verkoop gestimuleerd, om te zorgen voor voldoende doorstroom in de collectie. Vaak is de prijs extra aantrekkelijk, omdat het werk eerder is verhuurd. Prijswijzigingen en fouten zijn voorbehouden

In Nederland kost verzending €100 buiten Nederland in overleg.

De Kunst-consultant neemt hierover contact met u op, meestal zal het werk binnen twee weken bij u in huis zijn.

Betalen bij KUNSTAANBIEDING.NL is altijd veilig; via creditcard (Visa, MasterCard en American Express) voer je je creditcardgegevens via de beveiligde SSL-procedure veilig in. We zorgen samen met de creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.Voor bestellingen binnen Nederland kun je ook veilig betalen via iDEAL. Vanuit België betaal je veilig via Maestro. Zo handel je direct tijdens het bestelproces de betaling af met je eigen bank in je vertrouwde online betaalomgeving.

Mijn Favorieten maakt het mogelijk om uw favoriete kunstwerken vrijblijvend te bewaren, te delen en te reserveren voor bezichtiging. Om te reserveren of een afspraak te maken met één van onze art consultants kunt u mailen naar info@kunstaanbieding.nl

RETOUR- EN TERUGGAVEBELEIDJe hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een kunstwerk retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het kunstwerk in je bezit is. Mocht je het kunstwerk retour sturen dan maken we het bedrag meteen naar je over op de dag dat het bij ons binnen komt. Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door het geven van een retouropdracht via een van onze medewerkers via telefoon of email. De kosten die gemaakt worden voor het terugsturen van het te retourneren artikel zul je zelf moeten bekostigen. Wij streven er naar om het geretourneerde artikel binnen 2 werkdagen na ontvangst te verwerken.Je kunt het artikel alleen terug sturen als het kunstwerk compleet is en in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en verpakking. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.