kunst kopen online

Veelgestelde vragen

Staat uw vragen er niet bij? Mail ons!

Bij ieder kunstwerk vindt u een prijs. Dit is het bedrag waarvoor u het kunstwerk online kunt kopen. Deze prijs is lager dan die van vergelijkbare werken bij traditionele galerieën en kunstuitlenen. Dit prijsverschil is mogelijk doordat Kunstaanbieding.nl grootschalig en rechtstreeks inkoopt. Daarnaast wordt online verkoop gestimuleerd, om te zorgen voor voldoende doorstroom in de collectie. Vaak is de prijs extra aantrekkelijk, omdat het werk eerder is verhuurd. Prijswijzigingen en fouten zijn voorbehouden

In Nederland is verzending gratis buiten Nederland in overleg.

De Kunst-consultant neemt hierover contact met u op, meestal zal het werk binnen twee weken bij u in huis zijn. Soms zelfs al de volgende dag.

Betalen bij KUNSTAANBIEDING.NL is altijd veilig; via creditcard (Visa, MasterCard en American Express) voer je je creditcardgegevens via de beveiligde SSL-procedure veilig in.We zorgen samen met de creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.Voor bestellingen binnen Nederland kun je ook veilig betalen via iDEAL. Vanuit België betaal je veilig via Maestro. Zo handel je direct tijdens het bestelproces de betaling af met je eigen bank in je vertrouwde online betaalomgeving.

We kunnen bij u langskomen met een paar keuzes zo kunt u thuis bekijken welk werk het mooist staat. Bel of mail voor een afspraak.

Het perfecte kunstwerk voor uw woning vinden was nog nooit zo eenvoudig. Maak online een voorselectie van uw favoriete kunstwerken en kies een datum om deze thuis te bezichtigen. De art consultant neemt uw geselecteerde kunstwerken mee zodat u de juiste keuze kunt maken.

Mijn Favorieten maakt het mogelijk om uw favoriete kunstwerken vrijblijvend te bewaren, te delen en te reserveren voor bezichtiging. Om te reserveren of een afspraak te maken met één van onze art consultants kunt u mailen naar info@kunstaanbieding.nl of bellen naar 06 – 81275630.

RETOUR- EN TERUGGAVEBELEIDJe hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een kunstwerk retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het kunstwerk in je bezit is. Mocht je het kunstwerk retour sturen dan maken we het bedrag meteen naar je over op de dag dat het bij ons binnen komt.Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door het geven van een retouropdracht via een van onze medewerkers via telefoon of email. De kosten die gemaakt worden voor het terugsturen van het te retourneren artikel zul je zelf moeten bekostigen. Wij streven er naar om het geretourneerde artikel binnen 2 werkdagen na ontvangst te verwerken.Je kunt het artikel alleen terug sturen als het kunstwerk compleet is en in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en verpakking. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

Langskomen? Maak een afspraak.

Leuk als je langskomt, wij zijn open op afspraak, mail daarvoor naar leks@kunstaanbieding.nl. Je kunt een afspraak maken op de volgende dagen en tijdstippen:

Woensdag, donderdag, zaterdag en zondag tussen 9:00 en 21:00.

Parkeren kan gratis op eigen terrein. Kunstaanbieding.nl is gevestigd in het Amsterdam Art Center

Kunstaanbieding.nl – AACDonauweg 23Amsterdam 1043AJ

Heb je een vraag waar je snel antwoord op wil? Bel of mail naar leks@kunstaanbieding.nl, wij reageren bijna altijd binnen het uur.

Contactgegevens:

E-mailadres: leks@kunstaanbieding.nl

BTW-indentificatienummer: NL206584805B01

ING: NL51 INGB 0006 4879 17

KvK nummer: 61311014