Enig resultaat

ANTON HEYBOER SCHILDERIJEN

Op kunstaanbieding.nl vindt u alle nog beschikbare kunstwerken van Anton Heyboer die wij in de verkoop hebben. De kunstwerken van Anton Heyboer zijn allemaal hand gesigneerd en voorzien van een certificaat van echtheid. Alle kunstwerken zijn originele hand geschilderde kunstwerken. Heeft u een vraag over één van de kunstwerken? Gebruik dan de chatfunctie wij helpen u graag verder.

Filter producten

Enig resultaat

-15%

Anton Heyboer

Anton Heyboer

Z.T

Oorspronkelijke prijs was: €950,00.Huidige prijs is: €807,50.

OVER ANTON HEYBOER

Anton Heyboer is geboren op Java en verhuisde al snel naar Nederland. Na een vrij wilde jeugd ontmoette hij de schilder Jan Kagie. Samen met hem begon hij te werken aan zijn eigen kunst. De kunstwerken van Anton Heyboer laten zich kenmerken door grote bewegingen en wordt vaak als tijdloos beschreven. Hij woonde samen met vier vrouwen in een commune in Den Ilp. Zijn vijfde vrouw deed de verkoop van zijn kunstwerken en woonde er tegenover. In de jaren 60 ging het snel en kreeg zijn kunst internationale aandacht en werd het wereldwijd tentoongesteld. In 1975 brak hij met de gevestigde orde om in Ilp in de commune te gaan wonen.De kunstwerken van Anton Heyboer zijn tegenwoordig opgenomen in meerdere musea zowel in Nederland als in buitenland. Vaak vind je een kip of vrouw terug in zijn bekende kunstwerken. In 2002 werd Anton Heyboer onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Anton Heyboer is in 2005 overleden in zijn slaap, en is begraven in Purmerend.

ANTON HEYBOER KUNSTWERK KOPEN?

Alle kunstwerken die nog beschikbaar zijn van Anton Heyboer vindt u terug op deze pagina. Al zijn werk is origineel en u krijgt er een certificaat van echtheid bij. Origineel betekend dat er maar 1 van is gemaakt en dat deze niet gebruikt is om er een zeefdruk van te maken. Alle kunstwerken zijn netjes opgespannen en voorzien van een baklijst. Wilt u er een andere baklijst omheen? Dat kan, vraag hiervoor naar alle mogelijkheden. Alle kunstwerken zijn klaar om opgehangen te worden.

BEZORGING VAN UW ANTON HEYBOER KUNSTWERK.

Wij bezorgen uw kunstwerk wanneer het u uitkomt, ook als dat in het weekend of avonduren is. Uw kunstwerk is 100% verzekerd tijdens het transport en bevalt het kunstwerk toch niet? Dan kunt u uw kunstwerk direct weer mee terug geven aan de bezorger. Wij maken uw geld dan direct weer terug naar u over. De bezorging van uw kunstwerk is geheel gratis. Wilt u gebruik maken van de ophang service? Geef dit dan aan bij uw bestelling of maak gebruik van onze chatfunctie.

EEN ANTON HEYBOER ALS INVESTERING?

Opde eerste plaats adviseren wij altijd om een kunstwerk te kopen omdat je het mooi vindt. Maar op de tweede plaats kunt u een kunstwerk van Anton Heyboer ook als investering zien. Zorg in dat geval dat u het kunstwerk bij een grote kunst partij koopt en nooit van een particulier. Zorg altijd dat u er een certificaat van echtheid bij krijgt en dat het kunstwerk ingelijst is. Ook het aankoop bewijs dient aanwezig te zijn bij de aankoop. Ingelijste kunstwerken zijn namelijk vaak netter bewaard gebleven en in goede conditie.

ANDERE POPULAIRE CATEGORIEËN

Natuurlijk heeft kunstaanbieding naast de prachtige kunstwerken van Corneille ook nog een aantal andere populaire categorieën, zoals;