Toont alle 3 resultaten

Selwyn Senatori schilderijen

Wilt u graag een kunstwerk van Selwyn Senatori? Bekijk dan hier ons uniek geprijsde aanbod!

Filter producten

Toont alle 3 resultaten

-5%

Selwyn Senatori

Selwyn Senatori

Il Pesce

Oorspronkelijke prijs was: €787,00.Huidige prijs is: €668,95.

-5%

Selwyn Senatori

Selwyn Senatori

Insalata mista

Oorspronkelijke prijs was: €787,00.Huidige prijs is: €668,95.

-5%

Selwyn Senatori

Selwyn Senatori

Table for two

Oorspronkelijke prijs was: €805,00.Huidige prijs is: €684,25.

Selwyn Senatori schilderijen kopen

Bekijk ons assortiment aan Selwyn Senatori kunstwerken. Alle werken zijn in perfecte staat en een verrijking voor uw interieur. Heeft u vragen over een specifiek kunstwerk of zit uw kunstwerk er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Over Selwyn Senatori

De in Italië (Pallanza) geboren Amsterdammer studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hierna begon Senatori bij een uitgeverij jeugdboeken te illustreren. Als snel werd hij genomineerd als aanstormend illustratief talent door de Art Directors Club Nederlander (adcn). Naast illustrator is Senatori ook schilder.

Zijn schilderijen zijn zeer herkenbaar. Hij schildert kleurrijk en vrolijk over ‘La Dolce Vita’, oftewel de inspirerende dingen in het leven. Denk hierbij aan eten, wijn, reizen, muziek, films en dit alles met een Italiaanse twist.

Ingelijst

Alle Selwyn Senatori kunstwerken zijn hoogwaardig ingelijst door onze eigen lijstenmakerij. Wilt u een andere lijst of bijvoorbeeld museumglas voor uw dieren schilderij, dan kunnen we dat voor u regelen. Alle kunstwerken zijn klaar om opgehangen te worden.

Bezorging van uw Selwyn Senatori kunstwerk

Wij bezorgen uw Selwyn Senatori kunstwerk wanneer het u uitkomt, ook als dat in het weekend of avonduren is. Uw kunstwerk is 100% verzekerd tijdens het transport en de bezorging is geheel gratis.