Bekende kunstenaars

Kunstaanbieding biedt een heeft een groot assortiment aan kunst. Dit assortiment bestaat veelal uit opkomende Nederlandse kunstenaars. Echter verkopen wij ook schilderijen van zeer bekende Nederlandse kunstenaars.

Enkele bekende Nederlandse kunstenaars uit ons assortiment zijn Herman Brood en Corneille.

Beiden kunstenaars hebben hun eigen stijl en zijn hier zeer geliefd om. De schilderijen van deze kunstenaars brachten op veiligen vaak meer dan duizenden euro’s op. Via kunstaanbieding kunnen wij schilderijen van deze kunstenaars tegen lage prijzen verkopen. Dit komt omdat wij de schilderijen rechtstreeks en grootschalig inkopen. Op deze manier is het voor vrijwel iedereen mogelijk om een echte Brood of Corneille thuis aan de huur te hebben.

Zowel Brood als Corneille schilderijen kunnen ook gezien worden als een belegging. De kans is zeer aannemelijk dat deze schilderijen alleen maar in waarde zullen stijgen.

Hiernaast hebben wij ook een groot aantal andere kunstenaars in ons assortiment. Zo bestaat het assortiment uit meer dan 200 kunstenaars. Enkele kunstenaars zijn:

Bekijk hier ons volledige assortiment!

Vragen over bepaalde kunstwerken of op zoek naar een specifiek schilderij? Stuur ons een bericht op info@kunstaanbieding.nl